Fra mobilen til fotoalbum

Standard

Jeg hadde en tendens til å fylle opp minnet på mobilen med bilder jeg ikke ville slette. Det kjipe var jo at når neste «kodak-moment» bød seg, ja da hadde jeg jo ikke plass til å ta bilde! Ganske frustrerende. I våres bestemte jeg meg for både å laste over bildene mine til en lagringstjeneste på nett. Jeg bruker Flickr. Og printe ut bildene og sette dem i album. Det er mye hyggeligere å vise frem bildene i et album eller en ramme på veggen.

Bildene printer jeg ut hos Printic eller Social Print Studio. Begge har en app som gjør det enkelt å få bildene rett fra mobil og over på papir. Dessuten tilbyr de instagram-formater, samt muligheten til å skrive en morsom tekst under bildene. Kvaliteten er helt super og leveringen er rask. På tross av at førstnevnte tjeneste er fransk og sistnevnte amerikansk. Du har bildene i postkassen etter 3 til 4 dager.  Også får du 50 bilder for rundt 20 euro. Bildene du får a Social Print Studio er nesten som postkort å regne, og jeg bruker bildene ofte som bursdagskort.

Til lille nurk kjøpte jeg et album på Etsy, med navnet hennes og fødselsdatoen på. I dette har jeg samlet mange babybilder som er fin å vise frem til venner og familie – og gøy for henne å bla i når hun er større. Albumet er laget av Estelle Billot og er i lin – det er plass til 36 bilder. Albumet blir bare finere med årene, du kan velge blant ti ulike farger.

I IKEAs papershop fant jeg et perfekt familiealbum til kun 69 kroner, også er det håndlaget. Her får jeg plass til bilder for hele 2014, og jeg tar MANGE bilder.

fotoalbum social print  printic

fototips

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s