El Gordo

Standard

Hvem hadde trodd at et kjøpesenter kunne huse et rikt utvalgt av ypperlige restauranter? Perfekt tilrettelagt for oss med barnevogn? Nye Paleet byr på en av Oslos beste sushirestauranter. Samt ekte spansk mat – med inspirasjon fra San Sebastian, japansk kokkekunst, italiensk pizza eller hva med franske bakevarer?

Vi hadde gleden av å nyte en bedre lunsj på El Gordo. Manchego, Pata Negra-skinke og sherryflambert Iberico-indrefilet sto på menyen, og maten smakte!! To timers lunsj med lille nurk og barnevogn, fungerte som bare det.

El Gordo El Gordo Sambaki

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s