Med bæresele på shopping

Standard

Må innrømme at bæreselen har gjort byshopping litt enklere, det blir litt mindre å drasse med seg, lettere å komme frem – og trapper er ikke lenger et hinder. Og kaffekøen på Starbucks gikk som en drøm. (PS! julekaffen har kommet).

Vi har bæreselen ONE fra Babybjörn. Den kan brukes fra nyfødt og helt opp til tre år, eller maks 15 kg. Lille nurk er godt fornøyd med den, og ender som regel opp med å sovne når jeg vandrer omkring. Helt perfekt! Bæreselen har 4 bærestillinger på magen og ryggen. Les mer om den her. Vi kjøpte den på Babyshop.

Babybjörn ONE bæresele

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s