Pysj med fot

Standard

Lille nurket vokser racerfort og vi trenger påfyll av pysj! Jeg foretrekker typen med fot, men det er ikke lett å få tak i over str. 62!! Er det jeg som er helt «dust» som vil ha dette? De jeg har nå er tykke og gode, men ble kjøpt på Next i England. Tror jeg tar meg en kaffe. Og tar gjerne i mot gode pysj-tips som tåler vinterbruk – vi liker nemlig å ha vinduet åpent på natten.

IMG_6607

pysj med fot

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s