November-regn

Standard

Tåka er smørt tykt utover hele nabolaget. Det vesle nøset er sånn passe fornøyd med å bli forlatt på gulvet sammen med molekyl-leken. Og mamman, jo hun tenkte at blogging kunne være en god ide! Velkommen innom.

Her blir det en salig blanding av fryd & kaos. Småbarnsliv; her bor verdens skjønneste lille frøken på 2,5 måneder og verdens tøffeste treåring (bonus), sammen med mamma og pappa.  Småbyliv; Vi er bosatt ute i periferien – i forstaden, i en enebolig med utsikt ned til byen – riktig nok på en solskinnsdag. Nabolaget er alt annet enn spennende, men trygt og rolig. Drammen-by har litt av hvert å by på, og nærheten til Oslo er alfa omega, da både mamma og pappa jobber der. Vi er pendlere, først og fremst med tog. Selv om jeg stadig tenker at elbil kan være et godt alternativ.

Mamman er for tiden i permisjon, noe som forøvrig er alle tiders! Samtidig kjenner jeg at behovet for å gjøre noe «nyttig»(!), stadig presser på. Kanskje jeg kan ta et online kurs? Blogging? Eller hva med babysvømming? Babyyoga?  Også var det dåpsplanlegging, og ikke minst planlegging av julegaveshopping. Livet altså.

Drammen søta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s